Fasit login

Fasit Login

Welcome to Fasit Login. Denne log-in side er til adminstrator. Hvis du er bruger, skal du skrive dit kunde-id i adressen for at få adgang.

Log ind på Schultz’ løsninger

Log ind på Schultz’ løsninger | Schultz

Schultz Fasit og Schultz Connect. Har du brug for adgang til Schultz Fasit eller til Schultz Connect, styres din adgang via kommunens centrale adgangsstyring.

Log ind på Schultz’ løsninger

Fagsystem til jobcentret | Schultz Fasit

Schultz Fasit er en IT-løsning, der understøtter samtlige arbejdsgange i jobcentret og bidrager til en mere intelligent beskæftigelsesindsats.

IHLP – Login

IHLP – Login

Du har to muligheder for at linke din enhed med din konto: Anvend QR kode: Vælg Scan QR kode. Hvis appen ikke har adgang til en scanner, bliver du muligvis bedt …

Fleksibel selvbetjeningsplatform til jobcentret – Schultz

Fleksibel selvbetjeningsplatform til jobcentret | Schultz

Effektiviseret arbejdsgange med Schultz Connect – en fleksibel selvbetjeningsplatform til at opnå digitale arbejdsgange, øget effektivitet og bedre service.

Schultz Kommunekoncept 2.0

Schultz Kommunekoncept er for dig, der arbejder ved kommunen og har brug for opdateret og konsolideret lovinformation. Du kan logge på via www.kommunekoncept.dk.

Læs om Schultz Kommunekoncept 2.0

Schultz: Digitale løsninger til stat, kommuner og erhvervsliv

Digitale løsninger til stat, kommuner og erhvervsliv | Schultz

Vi skaber IT-løsninger, der udvikler viden, velfærd og vækst til det danske samfund.

Login side

… Dragør Kommune · Esbjerg Kommune · Faaborg-Midtfyn Kommune Test · Fanø Kommune · Fasit Municipality Test IDP · Favrskov Kommune · FilArkiv Login Test …

Borgere i Schultz Fasit – Digitaliser.dk

Borgere i Schultz Fasit

Tilmelding til Jobnet: se vejledningen Jobnet og Schultz Fasit. … indlæsningen af sikkerhedskopien på den samme PC og med samme bruger-login, som da.

Keywords: fasit login